Wil je graag je vaardigheden in de keuken verbeteren?
Meld je aan voor één van de kookworkshops en leer het hoe én het waarom van koken, zodat je altijd begrijpt waar je mee bezig bent.
Wanneer: op een woensdagavond van 19.30 – 22.00 uur
Waar: in het Kookcafé op de Menuet 70 in Sliedrecht

Basis kookcursus: Koken zonder pakjes en zakjes
Je kan wel wat koken, maar je zou graag meer willen koken zonder pakjes en zakjes. Vers en zonder onnodige toevoegingen. In deze cursus leer je in 4 lessen de basistechnieken die je nodig hebt om zonder hulp van pakjes en zakjes een lekkere maaltijd op tafel te zetten.
- Les 1: Soepen en snijtechnieken
- Les 2: Salades en smaken combineren
- Les 3: Vlees en groente bereiden
- Les 4: Verse sauzen
In groepen van maximaal 8 deelnemers ga je intensief en gezellig aan de slag. Aan het einde van elke les krijg je een hand-out met alle informatie, zodat je niks hoeft te vergeten.
Lessen starten op 29 januari en weer op 13 mei in 2020.
Klik hier om je in te schrijven.
Kookcursus: Wereldkeukens
Er zijn zoveel mogelijkheden als het gaat om koken! In deze kookcursus leer je verschillende wereldkeukens beter kennen. Na afloop van de cursus weet je precies welke ingrediënten je kan combineren om de smaak van een bepaalde keuken te krijgen.
- Les 1: Chinese en Japanse keuken
- Les 2: Italiaanse keuken
- Les 3: Mexicaanse keuken
- Les 4: Griekse keuken
Deze cursus start op woensdag 1 april 2020. Je krijgt een leuke korting als je inschrijft in januari. Klik hier om je in te schrijven.

Losse kookworkshops
In 2020 geef ik ook weer een aantal losse kookworkshops. Schrijf je snel in voor deze workshops want vol = vol. Klik op de workshops om je in te schrijven.
Sushi en Gyoza: 4 maart
Brood bakken: 25 maart
Hapjes en borrelplanken: 24 juni